Champagne ontbijt

De meest romantische start van de dag is samen genieten van een heerlijk ontbijt. Verras hem of haar met een overheerlijk champagne ontbijt. Laat de lekkerste broodjes, verse croissants en diverse soorten beleg bezorgen. Hollandse kaas, een glaasje versgeperst jus d’orange en een kakelvers eitje mogen uiteraard niet ontbreken. Aangevuld met heerlijke Franse mini kaasjes, fijne vleeswaren en zoet beleg voor de chocoladeliefhebbers.

Champagne ontbijt

Uiteraard maakt een fles heerlijke champagne dit ontbijt tot een absolute topper. Aan de standaard champagne ontbijten is een luxe fles prosecco toegevoegd. Tegen meerprijs is er keuze uit heel veel andere kwaliteit champagnes. Elk geleverd ontbijt is persoonlijk gemaakt met een wenskaart. Op deze kaart kun je dus een leuke persoonlijke boodschap laten vermelden.

Een luxe champagne ontbijt

Wanneer je op zoek bent naar een luxe champagneontbijt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers gebruiken alleen de hoogste kwaliteit producten. Deze producten zijn met zorg klaargemaakt en ingepakt. Wanneer je vandaag een champagneontbijt besteld, wordt het de volgende morgen geleverd. Lekker lang uitslapen eerst? Wij bezorgen onze ontbijten van 06.00 tot 13.00 uur. Zowel de vroege vogels als de langslapers kunnen dus ontbijten wanneer zij dat willen.

Bezorging 7 dagen in de week van 6.00 uur tot 13.00 uur

Het champagneontbijt is een absolute topper! Dit ontbijt wordt veelvuldig besteld door geliefden die elkaar heerlijk willen verwennen. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een jarige te verrassen met een ontbijt. Bij een champagneontbijt voor een jarige vind je naast het ontbijt ook de nodige feestelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan slingers, ballonnen en een feesthoedje. Voor andere feestelijke dagen hebben we keus uit diverse thema ontbijten.  Dus ook voor Pasen, Sinterklaas, Kerst, Vaderdag of Moederdag ben je bij ons aan het juiste adres. Elk ontbijt is aangevuld met bijpassende verrassingen en een fles champagne.

Wij bezorgen 365 dagen per jaar ontbijt bij je thuis of op een ander gewenst adres. Altijd luxe verpakt in een feestelijke doos. Wij staan garant voor een super feestelijk begin van je dag!

Scroll naar boven