Kerstontbijt bestellen bij Ontbijtservice Aan de Waal

Het is bijna Kerst en bij Kerst hoort lekker eten! Dat begint al met het nuttigen van het Kerstontbijt. Wanneer je een ontbijt besteld met Kerst, dan hoef je niet vroeg je bed uit om dit zelf te bereiden. Je kunt de avond van tevoren de tafel al mooi dekken. Laat vervolgens je Kerstontbijt bezorgen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. De bezorger levert een uitgebreid ontbijt bij je aan de deur af.

Er zit zelfs warme koffie of thee bij je ontbijt. Er is niets fijners als op eerste of tweede Kerstdag op te staan en vervolgens direct te kunnen starten met het meest uitgebreide ontbijt dat je kunt bedenken toch? Het enige dat je hoeft te doen is je Kerstontbijt bestellen, de medewerkers zullen op het gewenste tijdstip bezorgen waarna jullie heerlijke kunnen genieten van al het lekkers!

Bestel nu jullie Kerstontbijt en geniet van al het lekkers!

Maak van je ontbijt een feestje met kerst!

In Nederland genieten de meeste mensen samen van het Kerstontbijt. Wil je dit jaar echt iets feestelijks op tafel zetten? Dan kun je een Kerstontbijt bestellen bij Ontbijtservice Aan de Waal. Wanneer je een kerstontbijt besteld krijg je verschillende broodjes, vleeswaren, kazen, fruit en nog veel meer netjes thuisbezorgd in een feestelijke doos. Je kunt, als je dat wilt, het ontbijt zelfs uitbreiden met champagne, een roos of wat lekkers.

Ontbijtservice Aan de Waal heeft verschillende pakketten van basis tot zeer luxe, van één tot tientallen personen. Je kunt ook een Kerstontbijt bestellen voor kinderen, met chocomelk of Fristi in plaats van thee of koffie. Alle Kerstontbijten worden op de dag waarop ze worden bezorgd, klaargemaakt. Dat betekent dat je ook echt een kraakvers ontbijt op tafel hebt staan. Met versgeperst sinaasappelsap, vers fruit en verse broodjes. Een Kerstontbijt bestellen betekent dat je uitgebreid kunt genieten van een heerlijk ontbijt.

Kerstontbijt bezorgen voor meer dan tien personen

Kerst is bij uitstek het moment om samen te eten. Of je dat nu doet met familie, vrienden of collega’s. Wil je een Kerstontbijt of Kerstbrunch bestellen voor meer dan tien personen? Dan kunnen we dat ook voor je klaarzetten. Vraag eenvoudig naar de mogelijkheden of bestel het ontbijt via onze website.

Kerstontbijt bezorgen voor meer dan tien personen

De medewerkers van de ontbijtservice zorgen voor een heerlijk, uitgebreid ontbijt of een brunch met kakelverse producten. Je hoeft alleen maar aan te geven hoe laat je wilt dat het ontbijt of de brunch klaar staat en het wordt vervolgens allemaal voor je geregeld. Natuurlijk kan de bezorger ook voor meerdere personen het ontbijt of de brunch aan de deur bezorgen.

Scroll naar boven