Heerlijke lunch catering 

De lunch is meer dan een maaltijd alleen. Het is een moment om even bij te komen en om nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag. Na een goede lunch kun je er weer even tegen!

Lunch catering

En goede lunches, daar zijn we goed in bij Hapjes aan Huis. We hebben ze in alle soorten en maten, en voor alle gelegenheden. Of u nu op zoek bent naar heerlijke broodjesschalen voor tijdens een vergadering, of naar een uitgebreide en luxe lunch tijdens uw bruiloft, wij zorgen ervoor dat uw wensen smakelijk vervuld worden.

Lunchpakketten bestellen
Lunchpakketten bestellen
Broodjesschalen bestellen
Broodjesschalen bestellen

Wat kan ik verwachten van de lunches van Ontbijtservice Aan de Waal?

Uiteraard worden onze lunches uitsluitend bereid met alleen de beste ingredi├źnten. Heerlijk verse, zachte bolletjes, knapperige broodjes, luxe vleeswaren, fijne vissoorten en ander smakelijk beleg vormen de basis van ons lunchaanbod. Maar ook voor een exclusievere culinaire lunch zit u bij ons goed!

Onze uitstekende lunches zijn op verschillende manieren te bestellen. Zo zijn er verschillende broodjesschalen, die heel geschikt zijn voor tijdens een bijeenkomst of vergadering. Ook kunt u verschillende lunchpakketten bestellen, voor op locatie of onderweg. De exclusieve lunches worden op maat voor u samengesteld. U kunt hiervoor persoonlijk contact met ons opnemen.

Uiteraard is het mogelijk om wekelijks of zelfs dagelijks bij u te leveren. Indien u dit wenst, kunt u het beste persoonlijk contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken.

Scroll naar boven