Ontbijt bestellen

U kunt 24 uur per dag online bestellen. Uw reservering is pas definitief als u een bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

Ontbijt bestellen

Wanneer bezorgt Ontbijtservice Nederland?

Wij bezorgen 365 dagen per jaar, dus ook op (officiële) feestdagen. Wij bezorgen uw ontbijt tussen 06.00 uur en 13.00 op het door uw gewenste tijdstip. In het bestelproces kiest u uw voorkeurstijd verdeeld in blokken van een uur.

Waar bezorgd Ontbijtservice Nederland?

Ontbijtservice Aan de Waal bezorgd uw ontbijt in heel Nederland en België.

Wat zijn de bezorgkosten?

Ontbijtservice Nederland berekend in sommige gevallen bezorgkosten. Dit is niet altijd het geval want Ontbijtservice Nederland levert in veel plaatsen zelfs gratis uw bestelling af. De bezorgkosten worden berekend op basis van de afstand tussen het afleveradres en de dichtstbijzijnde Ontbijtservice vestiging.

Hoe kan ik betalen bij Ontbijtservice Nederland?

  • iDeal
  • Creditcard
  • Bank overschrijving
  • Contant aan de deur

Voor bedrijven is het mogelijk om uw factuur van Ontbijtservice Beschuitje middels een (maandelijkse) factuur te voldoen?

Kan ik ook een ontbijtje weggeven?

Natuurlijk verzorgt Ontbijtservice Nederland met alle liefde uw (ontbijt)verassing. Dit kan anoniem of met een leuke boodschap! Met een champagne ontbijt van Ontbijtservice Aan de Waal heeft u altijd een origineel geschenk.

Hoe weet de ontvanger dat het ontbijt van mij is?

Standaard levert Ontbijtservice Nederland bij ieder ontbijt een kaartje bij het ontbijt. Op het kaartje kunt u persoonlijke boodschap voor de ontvanger vermelden. Wilt u het nog persoonlijker maken? Onze ontbijtservice heeft in de webshop wenskaarten met diverse thema’s, dus altijd passend bij de gelegenheid.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Bij Ontbijtservice Nederland is het mogelijk om uw bestelling te annuleren. Dit is wel afhankelijk van het tijdstip van annuleren en de reden van annuleren. Wilt u precies weten tot wanneer u kosteloos kan annuleren? Neem dan contact op met de klantenservice.

Leveren jullie ook op speciale plekken?

Ontbijtservice Nederland levert waar en wanneer u wilt! Of het nu bij u thuis is, op de camping, in het bos of op de boot niets is Ontbijtservice Nederland te gek! Wel vragen wij u om het afleveradres zo exact mogelijk te omschrijven en waar nodig een kleine uitleg te geven, bijvoorbeeld; het is het tweede huisje rechts op de camping.

Wanneer moet ik uiterlijk besteld hebben?

Vandaag voor 18.00 besteld is morgen al geleverd.

Scroll naar boven