Ontbijt bezorgen Breda

Woon jij in Breda of heb jij familie wonen in Breda? Ontbijt bezorgen Breda bezorgt 7 dagen in de week 365 dagen in het jaar heerlijke ontbijtjes in Breda en omgeving. Geniet zelf of geef een ander eens een van onze ontbijtboxen vol lekkers cadeau.

Ontbijt bezorgen Breda

Ontbijt box bezorgen in Breda

Bestel gemakkelijk online een van onze heerlijke ontbijtboxen en laat deze op de door jou gekozen datum, tijdstip en locatie bezorgen. Wij hebben volop keuze uit verschillende ontbijtjes. Verras een ander en kies uit een Luxe Ontbijt, Vegetarisch Ontbijt, Frans Ontbijt of Champagne Ontbijt.

Ook met de feestdagen hebben wij mooie ontbijtboxen. Kies voor onze “Specials” voor speciale momenten, zoals Moederdag, Vaderdag of Valentijnsdag. Geef je moeder of vader met Moederdag of Vaderdag een Champagne Ontbijt. Of geniet samen met je gezin van een overheerlijk Paas Champagne Ontbijt.

Brunch, High tea of Picknick mand bezorgen

Een feestje of gezellig samen met vrienden of familie? Slaap uit en geniet samen met elkaar van een lekkere brunch. Kom in de middag bij elkaar en laat Ontbijt bezorgen Breda voor jullie een High Tea verzorgen.

Met mooi weer is er niets lekkerder dan buiten zijn. Genieten van de vrije natuur, een gezellig stadje of dorp en lekker eten. Ontbijt bezorgen Breda bezorgt ook goed gevulde Picknickmanden in Breda op locatie.

Geniet van alle mooie historische monumenten of ga shoppen in de gezellige winkelstraatjes van Breda. Plof vervolgens lekker neer in het “Valkenberg Stadspark” en geniet van onze VIP-picknickmand. Of ontdek Breda vanaf het water.  En geniet, terwijl je lekker door de singels vaart, van een picknickmand met Spaanse lekkernijen.

Bijzondere ontbijtboxen of buffetten laten bezorgen

Bij Ontbijt bezorgen Breda kan je als ondernemer ook terecht voor een vergader ontbijt– of lunchbox of buffet. Ook voor een glutenvrij, lactosevrij en Halal ontbijt ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je andere wensen neem contact met ons op en wij zorgen voor een passende oplossing.

Ontdek de cadeaus van Ontbijt bezorgen Breda

Wat je ook kiest, Ontbijt, Brunch, High Tea of picknickmand maak het nog specialer met een van onze cadeaus. Kies uit een lieve ballon, mooie bos bloemen, kistje wijn of een bierpakket.

Ook is het mogelijk om een cadeaubon, ter waarde van €25,- €50,- of €100,- te bestellen. Zo kiest de ontvanger zelf voor een heerlijk ontbijt of lunch. Ook is het mogelijk om je ontbijt box uit te breiden met een leuk cadeau. Je kunt kiezen uit verschillende ballonnen, bloemen of champagnes. Wij hebben meer dan 20 verschillende Champagnes variërend in prijs vanaf €29,95 tot en met €299,95. Kijk ook eens op Ontbijt bezorgen Rotterdam.

Scroll naar boven