Ontbijt bezorgen Eindhoven

Ontbijt bezorgen Eindhoven bezorgt het heerlijkste ontbijt bij jou thuis of op het werk in de omgeving van Eindhoven. Zo geniet je altijd en overal van een goed en gezond ontbijt.

Natuurlijk kan je ook een ontbijt laten bezorgen bij een ander. Leuk als cadeau of om een speciale gelegenheid te vieren. Wij bezorgen 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar de heerlijkste ontbijtboxen, dus ook op de officiële feestdagen.

Ontbijt bezorgen Eindhoven

Verschillende ontbijtboxen

Bij Ontbijt bezorgen Eindhoven heb je keuze uit wel 12 verschillende “Verrassing Ontbijtjes”. Kies bijvoorbeeld een Luxe Ontbijt, Uitgebreid Ontbijt of een Vegetarisch Ontbijt. Ook hebben wij meer dan 15 verschillende “Specials” zoals een Valentijns ontbijt, Abraham Ontbijt, een Moederdag Ontbijt of Vaderdag Ontbijt.

Buffet bezorgen Eindhoven

Ben je met meer dan 10 personen dan is het buffet, van Ontbijt bezorgen Eindhoven, een uitkomst. In een handomdraai zet je een heerlijk ontbijt klaar waar iedereen naar hartenlust van kan smullen.

Ook leveren wij zakelijke buffetten, handig voor of tijdens een vergadering. Wij hebben bijvoorbeeld een Budget ontbijt buffet, Luxe ontbijt buffet of een Vergader buffet.

Picknicken in Eindhoven

Ga er op uit en ontdek bruisend Eindhoven. Eindhoven is de design-hoofdstad van Nederland met een groot winkelaanbod, slenter door de straten van Eindhoven en shop in de leukste winkels. Of snuif cultuur op die Eindhoven rijk is.

Moe van het wandelen en het opdoen van alle indrukken? Ga lekker picknicken in het “Stadswandelpark” of het “Dommelplantsoen. 

Bij Ontbijt bezorgen Eindhoven, bestel je eenvoudig online een heerlijk picknickmand bom vol lekkere broodjes en drankjes. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een Luxe-, Biologische-, Romantische- of VIP-Picknickmand.

Luxe cadeaus van Ontbijt bezorgen Eindhoven

Wist je dat je bij Ontbijt bezorgen Eindhoven ook cadeaubonnen kunt bestellen? Zo geef je een leuk en lekker cadeau en kiest de ontvanger een ontbijt naar eigen keuze.

Ook is het mogelijk om je ontbijt box uit te breiden met een leuk cadeau. Je kunt kiezen uit verschillende ballonnen, bloemen of champagnes. Wij hebben meer dan 20 verschillende Champagnes variërend in prijs vanaf € 29.95 tot en met € 299,95.

Voedsel of Dieet wensen

Heb je voedsel of dieet wensen, vraag ons naar de mogelijkheden. Wij hebben standaard in ons assortiment een gluten en lactosevrij ontbijt en een Halal ontbijt. Kijk ook eens op Ontbijt bezorgen Breda.

Scroll naar boven