Ontbijt bezorgen Rotterdam

Start je dag met een gezond en vooral lekker vers ontbijt van Ontbijt bezorgen Rotterdam en geniet van onze heerlijke verse broodjes en beleg gewoon bij jou thuis! Of verras een ander met een van onze heerlijke ontbijtjes. Leuk om te geven en heerlijk om te krijgen.

Wij bezorgen 7 dagen in de week, ook op officiële feestdagen, overheerlijke ontbijtjes in Rotterdam en omstreken. We hebben volop keus uit diverse ontbijten.

Ontbijt bezorgen Rotterdam

Verrassing Ontbijtbox Rotterdam

Voor iedere gelegenheid hebben wij een ontbijt in ons ruime assortiment. Verras je lief met een heerlijk Luxe Ontbijt, Uitgebreid Ontbijt of Vis Ontbijt. Bij ieder ontbijt is het mogelijk om een heerlijke champagne bij te bestellen.

Wij hebben meer dan 20 verschillende Champagnes variërend in prijs van 29,95 euro tot zelfs 299,00 euro. Ook hebben wij een alcoholvrije Champagne in ons assortiment.

Iets speciaals te vieren ook dan moet je bij Ontbijt bezorgen Rotterdam zijn. Wij hebben voor de speciale feestdagen heerlijke ontbijtboxen voor het hele gezin. Wat dacht je van een uitgebreid Paasontbijt, Kerstontbijt een Vaderdag of Moederdagontbijt.

Kies uit een van onze “Specials” voor een speciaal ontbijt voor Abraham of Sarah. Liever een Vegetarisch, Vega of Halal Ontbijt geen probleem ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Ontbijt bezorgen Rotterdam zorgt voor een perfect begin van de dag!

Picknickmand bezorgen in Rotterdam

In Rotterdam is zoveel te doen, ga naar Diergaarde Blijdorp, bezoek de Euromast of maak een rondvaart door de haven. Een uitje in Rotterdam wordt helemaal compleet met een goed gevulde Picknickmand verzorgt door Ontbijt bezorgen Rotterdam. Kies hier jouw Picknickmand voor ieder uitje.

Ontbijt bezorgen Rotterdam ook voor zakelijke ontbijten

Naast ontbijt thuis, bieden wij ook de mogelijkheid om een ontbijt buffet of lunch te bezorgen op locatie. Ideaal voor zakelijke gelegenheden. Zo geniet je samen met collega’s voor of tijdens een vergadering van een goed en gezond ontbijt of lunch buffet.

Een jubileum te vieren? Kies een lekkere lunch en geniet met alle gasten dit heugelijke feit.  Ook is het mogelijk om goed gevulde picknickmanden voor een bedrijfsuitje te bestellen. Kortom ook voor zakelijke aangelegenheden moet je bij Ontbijt bezorgen Rotterdam zijn.

Ontbijt bezorgen Rotterdam

Rotterdam is een havenstad in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. Met 588.490 inwoners (1 januari 2021) is het de op een na grootste stad van Nederland qua inwoneraantal, na Amsterdam. De gehele gemeente Rotterdam telt 651.284 inwoners.

Rotterdam dankt zijn naam aan een dam in de rivier de Rotte. De stad ligt aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam was lange tijd de grootste ter wereld en is nog altijd de grootste en belangrijkste van Europa.

Welke wijken zijn er in Rotterdam?

Rotterdam telt maar liefst 14 deelgebieden en 71 uiteenlopende wijken. Het Stadscentrum, Rotterdam Noord, Kralingen-Crooswijk, Prins Alexander, IJsselmonde, Feijenoord en Charlois. Delfshaven, Overschie, Hillegersberg – Schiebroek, Hoek van Holland, Pernis, Rozenburg en Hoogvliet.

Scroll naar boven