Ontbijt op bed

Wie wil dat nou niet? Lekker uitslapen en dan gewekt worden met een heerlijk ontbijt op bed! Een ontbijt bestaande uit verse broodjes met luxe vleeswaren en kaassoorten, en wat zoetwaren. Natuurlijk mag een kopje koffie en een glaasje jus de Orange niet ontbreken.

Lust je bij jouw ontbijt ook een glaasje champagne of een vers gekookt eitje? Sluit het ontbijt af met heerlijk vruchten yoghurt of met een bakje vers fruit. Kruip na het ontbijt nog even lekker weg onder de dekens of sta fris en voldaan op voor de komende dag. Beter dan met een ontbijt op bed kan jouw dag niet beginnen!

Ontbijt op bed laten bezorgen

Er is één probleem, je hebt natuurlijk iemand nodig die jouw ontbijt op bed maakt! Uiteraard kun je vragen of je partner dat wil doen of zelf opstaan om het te maken om daarna weer terug te kruipen in je warme bedje. Maar… je kunt ook een ontbijt laten bezorgen door een ontbijtservice.

Ontbijt op bed bestellen

Ontbijtservice inschakelen voor een feestelijk ontbijt

Hebben jullie wat te vieren? Is er iemand jarig, zijn jullie 12,5 jaar getrouwd of is er een andere bijzondere gelegenheid die vraagt om een feestelijk ontbijt? Schakel dan een ontbijtservice in en laat jezelf en je partner verrassen door een heerlijk vers ontbijt.

Je hebt keus uit diverse ontbijtpakketten zodat je precies krijgt waar je van houdt en wat je wenst. Wil jij bijvoorbeeld een champagneontbijt op bed of liever wat extra luxe broodjes zoals chocolade croissants bijvoorbeeld?

Verras iemand anders met een heerlijk champagne ontbijt

Zijn je ouders 40 jaar getrouwd, is het Moederdag of gaat jouw beste vriend trouwen? Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Laat hun dag dan zeer speciaal beginnen en bestel een ontbijt op bed! Kies de datum, bepaal het tijdstip en het soort ontbijt en de ontbijtservice doet de rest!

Scroll naar boven