Ontbijt pakketten

Wat is er gezelliger dan de dag te starten met een goed en gezellig ontbijt. Is je vriend, vriendin, moeder of vader jarig? Ontbijtservice Aan de Waal biedt verschillende ontbijt pakketten aan.

Zo hebben wij naast een Frans en Luxe ontbijt ook verschillende Champagne ontbijtjes een Abraham ontbijt en een Sarah Ontbijt. Zo verras je de jarige op zijn of haar verjaardag met een heerlijk, uitgebreid en gezond ontbijt.

Ontbijtbox voor de feestdagen

Organiseer je een familiedag of vier je met je gezin gezellig samen Suikerfeest, Pasen, Pinksteren of Kerst? Bij ons ben je aan het beste adres, wij verzorgen uitgebreide ontbijtboxen, ook Halal. Vergeet de kinderen niet! Voor hun hebben wij een kinder ontbijtbox. Succes gegarandeerd!

Zakelijke ontbijt pakketten

Ook voor zakelijke aangelegenheden ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je een vergadering of wil jij, je werknemers jouw waardering tonen met hun inzet op de feestdagen of het afgelopen jaar? Bestel dan een heerlijke ontbijtbox bij ons. De ontbijt boxen worden op locatie bezorgd door heel Nederland en zelfs België!

Voedselallergieën of wensen?

Voedsel allergieën of voedsel wensen? Geen probleem! Ontbijtservice Aan de Waal biedt ook Gluten en/of lactosevrije ontbijtboxen aan. Geef eventuele wensen aan ons door en wij zorgen voor een goede vervanging.

Halal Ontbijtbox

Ook voor halal ontbijt pakketten moet je bij ons zijn. De ontbijtboxen worden met de groots mogelijke zorg samengesteld in samenwerking met Wahid Ramdjan. Wahid is marktleider in halal vleesproducten. Het Halal ontbijt kan tijdens de Ramadan periode voor zonsopkomst bezorgd worden. Top toch!

Kortom: Bestel je ontbijt pakket bij Ontbijtservice Aan de Waal, zo kan echt iedereen van een heerlijk ontbijt genieten!

Scroll naar boven