Ontbijt pakketten

Champagne Ontbijt

Een luxe ontbijt met overheerlijke Scavi & Ray Prosecco, bonbons, uiteraard een beschuitje, een luxe assortiment witte en bruine broodjes, croissantje, sesam knackebrød en een ontbijtkoekje.

Diverse soorten vleeswaar, jonge kaas, komijnekaas en luxe (Franse) mini kaasjes, meerdere soorten jam, chocoladevlokken en vruchtenhagel, gekookt ei, roomboter, verse jus d’orange, koffie of thee en een heerlijke vruchtenyoghurt.

Een zeer romantisch ontbijt!
Prijs per persoon: € 39,50
Vanaf 2 personen: € 34,50 per persoon


Uitgebreid Ontbijt

Een luxe ontbijt met bonbons, uiteraard een beschuitje, een luxe assortiment witte en bruine broodjes, croissantje,sesam knäckebröd en een ontbijtkoekje.

Diverse soorten vleeswaar, jonge kaas, komijnekaas en luxe (Franse) mini kaasjes, meerdere soorten jam, chocoladevlokken en vruchtenhagel, gekookt ei, roomboter, verse jus d’orange, koffie of thee en een heerlijke vruchtenyoghurt.

Een zeer romantisch ontbijt!
Prijs per persoon: € 34,50
Vanaf 2 personen: € 29,50 per persoon


Ontbijt met bubbels

Een luxe ontbijt met overheerlijke Scavi & Ray Prosecco een croissantje, een luxe assortiment witte en bruine broodjes, krentenbol en ontbijtkoek.

2 soorten kaas en 2 soorten vleeswaar, chocoladevlokken, vruchtenhagel, meerdere soorten jam, gekookt ei, roomboter, verse jus d’orange, koffie of thee, een champagne glas cadeau, en een heerlijke vruchtenyoghurt.
Standaard zit bij dit ontbijt p.p. 200ml Scavi & Ray Prosecco.

Prijs per persoon: € 34,50
Vanaf 2 personen: € 29,50 per persoon


Luxe Ontbijt

Een luxe ontbijt met een beschuitje, croissantje, een luxe assortiment witte en bruine broodjes, krentenbol en ontbijtkoek.

2 soorten kaas en 2 soorten vleeswaar, chocoladevlokken, vruchtenhagel, meerdere soorten jam, gekookt ei, roomboter, verse jus d’orange, koffie of thee en een vruchtenyoghurt.

Prijs per persoon: € 29,50
Vanaf 2 personen: € 24,50 per persoon


Italiaans Ontbijt

Een heerlijk Mediterraans ontbijt dat bestaat uit oven vers gebakken Italiaanse bollen, Focaccia broodjes en een meergranen broodje. Deze worden vergezeld van Bruschettine (toast met oregano) en Cantucinni Mandor (krokante koekjes met amandel)

De uitgebreide vleesschotel is fraai opgemaakt met Salami Fiocco, Salami Milano en Coppa Stagionata. Twee heerlijke Italiaanse kaassoorten Cambozola (romige zachte koemelkkaas met blauwwitte schimmel) en de licht pittige Bettini Blanc (geitenkaasje).

Om dit romantische ontbijt ook nog eens sprankelend tintje te geven wordt er standaard onze Scavi & Ray Piccolo bijgeleverd. En bij dit Italiaanse ontbijt schenken wij natuurlijk een Cappuccino, en om nog even na te genieten hebben wij er ook roomtruffels bij gedaan! Een echte aanrader, lekker en sprankelend romantisch!

Prijs per persoon: € 52,50
Vanaf 2 personen: € 42,50 per persoon


Spaans Ontbijt

Het Spaanse ontbijt is samengesteld met o.a. een heerlijke fles Spaanse Cava van het merk VIB, oven verse mediterraanse broodjes; tomaten ciabatta, waldkorn bol, focacia met tijm & origano en natuurlijk de Pan Tostado (knoflookbroodjes) en de Spaanse Biscottes.

Op de vleesschaal vindt u een pittige Tapasschotel met o.a. Chorizo, Jamon Serrano en Lomo. Spanje’s beroemdste kaas Manchego en de schimmelkaas Cabrales zijn 2 tegenpolen in zijn soort. De Magdalena’s kunt u zo als een Muffin eten, maar zijn ook heerlijk met de bijgeleverde 3 soorten jam.

En natuurlijk geniet u bij dit ontbijt van een heerlijke kop cappuccino, al is dat natuurlijk geen traditionele Spaanse koffie.

Prijs per persoon: € 52,50
Vanaf 2 personen: € 42,50 per persoon


Kinder Ontbijt

Ieder kind ontvangt zijn eigen Ontbijtservice box met naast een leuk speeltje, natuurlijk zachte broodjes, zoet beleg want het is immers feest, geen eitje maar een kinder suprise ei.

Een pakje fristi of chocomel met klieder garantie, en een stukje fruit omdat anders mama boos word op ons! 

Kinder ontbijt kan alleen in combinatie met een ander ontbijt.

Prijs: €11,95

Scroll naar boven