Ontbijtservice Den Bosch zorgt voor een goede start!

Je dag lekker en gezond starten doe je met een ontbijt. Dit ontbijt kun je uiteraard zelf maken. Maar is het niet veel leuker om jezelf en je geliefden te verrassen met een thuisbezorgd ontbijt van Ontbijtservice Den Bosch? Elk ontbijt is klaargemaakt met kakelverse producten door onze medewerkers die 365 dagen per jaar voor je klaar staan.

Ontbijtservice Den Bosch

Een ontbijt bestellen doe je snel en simpel online. Wanneer je vandaag voor 18.00 uur besteld, kun je morgen al genieten van een heerlijk ontbijt. Het ontbijt betalen kan per iDEAL of contant ter plaatse bij aflevering.

Je bepaalt zelf hoe laat je het ontbijt aan huis wilt ontvangen. Je kunt eerst heerlijk uitslapen of het ontbijt lekker vroeg laten bezorgen om vervolgens je dag feestelijk voort te zetten. Ontbijtservice Den Bosch levert ontbijten tussen 06.00 uur en 13.00 uur.

Ontbijtboxen van Ontbijtservice Den Bosch

Bij Ontbijtservice Den Bosch kun je elke dag van het jaar bestellen. Voor feestelijke dagen zoals Valentijn, Pasen, Moederdag of Vaderdag, hebben wij speciale ontbijtjes in ons assortiment. In de webshop vind je zeker een heerlijk ontbijt dat bij jou en de situatie past. Dat kan een familieontbijt zijn maar ook een vegetarisch ontbijt.

Uiteraard hebben we ook halal ontbijten of een luxe champagneontbijt. Wanneer je iemand extra wil verrassen kun je het ontbijt aanvullen met een leuk cadeau. Kijk in onze webshop naar bijvoorbeeld een ballon, bos bloemen, landelijk dagblad of een grote fles luxe champagne.

Ontbijt bezorgen Den Bosch

‘s-Hertogenbosch, officieus Den Bosch genoemd, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Tevens is het de hoofdplaats van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. De stad ligt aan vier rivieren, de Maas, de Aa, de Dommel en de Dieze.

In 2019 telde de gemeente 154.220 inwoners en is daarmee de 4e stad van Noord-Brabant. ‘s-Hertogenbosch vormt met de andere vier grote Brabantse steden en omliggende gebieden metropoolregio BrabantStad, een gebied met ongeveer 1,8 miljoen inwoners dat sterk georiënteerd is op de voorzieningen en werkgelegenheid in de vijf steden. Kijk ook eens op Ontbijt bezorgen Eindhoven.

Scroll naar boven