Ontbijtservice Nijmegen

Een goed en lekker ontbijt is een prima manier om de dag te starten. Wil je iemand verrassen met een heerlijk champagne ontbijt? Of samen met je geliefde romantisch ontbijten in je eigen huis? Ontbijtservice Nijmegen bezorgt de lekkerste ontbijtjes gewoon bij je thuis! Onze ontbijtjes zijn met veel zorg bereid door onze medewerkers. Uiteraard werken we enkel en alleen met de beste kwaliteit producten.

Ontbijtservice Nijmegen

Bepaal zelf het tijdstip van de ontbijtbezorging

Je ontbijt kan aan huis worden geleverd op een door jou vooraf bepaalde tijd. De bezorgtijd loopt van 06:00 uur in de ochtend, tot 13:00 uur in de middag. Eerst lekker uitslapen en dan ontbijten is dus absoluut geen enkel probleem. Maar ook als je een vroege vogel wilt verrassen met een overheerlijk vers ontbijt is dat mogelijk. Wij houden graag rekening met jouw wensen.

Al onze ontbijtjes presenteren wij mooi. Het oog wilt namelijk ook wat! Een ontbijt inclusief servies bestek en glaswerk is ook mogelijk. Bovendien kun je bij elk ontbijt een handgeschreven wenskaart laten afleveren. Op deze wenskaart kun je een persoonlijke boodschap schrijven voor de ontvangers van het ontbijt.

Niets is ons teveel als het gaat om kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten. Ontbijtservice Nijmegen staat 365 dagen per jaar voor je klaar!

Ontbijtservice Nijmegen ook voor zakelijke ontbijten

Naast ontbijt thuis, biedt Ontbijtservice Nijmegen je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor een ontbijtbuffet of lunch te kiezen op locatie. Ideaal voor zakelijke gelegenheden. Wil je eerst gezellig ontbijten met collega’s voor jullie aan een vergadering beginnen?

Of van een lekkere lunch genieten met alle gasten bij de viering van een jubileum? Zelfs goedgevulde picknickmanden voor onderweg tijdens een bedrijfsuitje behoren tot de mogelijkheid. Wat je vandaag voor 18.00 uur besteld, leveren wij de volgende dag bij je af.

Speciale feestelijke ontbijtenboxen

Er zijn legio gelegenheden waarvoor we bij Ontbijtservice Nijmegen speciale ontbijtjes in ons ruime assortiment hebben. Dus ook wanneer je iets heel speciaals wilt vieren, is hier een passend ontbijt voor te regelen. Wat dacht je van een uitgebreid Paasontbijt, Kerstontbijt, een Vaderdag of Moederdag ontbijt?

Of misschien wel een speciaal ontbijt voor Abraham of Sara? Ook wanneer jullie graag terug in vakantiesferen willen komen met een Spaans of Frans ontbijt is dat mogelijk. Zelfs voor een vegetarisch, vegan of halal ontbijt kunt je bij ons terecht.

Ontbijt bezorgen Nijmegen

Nijmegen is een plaats in de gemeente Nijmegen en ligt in de provincie Gelderland. Het netnummer van Nijmegen is 024. Het inwonersaantal van Nijmegen is 176.745 inwoners. Ontbijtservice Aan de Waal bezorgt in Lent, Nijmegen-Noord, Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Nijmegen-Nieuw-West, Nijmegen-Oud-West, Dukenburg en Lindenholt. Kijk ook eens op Ontbijtservice Arnhem.

Scroll naar boven